Hotelkamer type Zolderkamer

In ons tot sfeervol hotel omgebouwde Zeeuwse boerderij in Vrouwenpolder vlakbij het strand bieden wij op de eerste verdieping vier luxe hotelkamers van het type zolderkamer aan.

De zolderkamer is heerlijk licht en beschikt over ruime boxspringbedden van 90 x 200 cm zodat u kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Eén van onze zolderkamers beschikt over langere bedden van 90 x 210 cm. In de luxe badkamer heeft u de beschikking over een ruime douchecabine, wastafel, toiletkast, toilet en haardroger.

Onze zolderkamers beschikken over koffie en thee faciliteiten, flatscreen televisie en gratis WIFI.

Helaas is het in ons hoevehotel niet mogelijk te overnachten met kinderen en huisdieren

DIRECT RESERVEREN

Ontbijt

Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar van 08:30 tot 10:30. Het ontbijt bevat veel lokale en Zeeuwse producten. Het ontbijt is in de overnachtingsprijs inbegrepen.
Heeft u voorkeur voor een gluten/lactose vrij of vegan ontbijt? Laat het ons weten!

Faciliteiten

Na een ontspannen of actieve dag vakantie in Zeeland kunt u ’s avonds genieten van de sfeer van de oude schuur in onze ontvangstruimte annex lounge of even bijkomen op het buitenterras. Heeft u zin in een drankje? U kunt zelf een drankje nemen uit onze honestybar, u noteert wat u gebruikt en bij vertrek rekent u af.