Hof Christina hoevehotel werkt conform de in de hotel branche geldende annuleringsvoorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horeca diensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor annuleringen gelden de volgende voorwaarden:

9.1.4 No show: Ingeval van no-show zal de klant in alle gevallen verplicht zijn de gehele reserveringswaarde te betalen. De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

Bij reserveringen van groepen van 10 of meer personen:

Een groepsreservering is een reservering van 10 personen of meer; ongeacht het aantal nachten van de reservering.  De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

9.2.1 Groepen: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.
1.        Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horeca-overeenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: “de ingangsdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.

2.        Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

3.        Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

4.        Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

5.        Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

6.        Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Bij reserveringen tot en met 9 personen:

Een reservering voor individuen is een reservering van 1 tot en met 9 personen; ongeacht het aantal nachten van de reservering.  De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

9.2.2 Individuen: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen (maximaal 9 personen) geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

1.        Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.

2.        Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

3.        Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

4.        Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

5.        Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

6.        Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

De volledige tekst van de voorwaarden kunt u vinden op:

Nederlands: www.khn.nl/uvh-nl

Engels: www.khn.nl/uvh-en