Verhuur vakantiewoning voor 5 personen

Wilt u op vakantie in Zeeland en genieten van uw eigen vakantiehuis? Hoevehotel Hof Christina verhuurt een 5-persoons vakantiewoning direct naast het hotel.

De vakantiewoning is gelegen in Vrouwenpolder op fietsafstand van het strand. In de vakantiewoning is voor onze gasten gratis wifi beschikbaar.

Inrichting vakantiehuis

Deze vakantiewoning in Vrouwenpolder is geschikt voor maximaal 5 personen. Deze oudere woning heeft een woonkamer, aparte keuken en 3 slaapkamers. Het sanitair bestaat uit een toilet en douche op de begane grond en een extra toilet op de eerste verdieping. In de keuken treft u een volledige inventaris aan met o.a. 4-pits gasstel, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Iedere slaapkamer van het vakantiehuis beschikt over een wastafel en boxspringbedden.

U kunt gebruik maken van de voortuin en het voorterras. Er staat tevens een tuintafel met zes stoelen en een kunststof tuintafel met vier verstelbare tuinstoelen met kussens. 1 Huisdier is toegestaan maar mag niet naar boven (slaapkamers) meegenomen worden. De kosten bedragen 10 euro per huisdier per nacht.

Bekijk hier de tarieven van deze vakantiewoning