Bijzonder hotel in een historische boerderij

Hét hotel in Zeeland waar u hartelijk wordt ontvangen voor één of meerdere nachten onthaasten. Het dorp Vrouwenpolder ligt op nog geen 500 meter van ons hoevehotel en heeft meerdere winkels en restaurants. Daarnaast is het brede Noordzeestrand van Walcheren gelegen op 2 km van het hotel en is daarom goed per fiets te bereiken.

De oorspronkelijke karakteristieke boerenschuur, waarin zich nu twaalf hotelkamers bevinden, dateert uit 1858. Tijdens de verbouwing bleven vele authentieke elementen bewaard en het resultaat is een moderne maar huiselijke sfeer. Tijdens de restauratie is er veel aandacht besteed aan het comfort en de sfeer van de hotelkamers.

Voor uw auto hebben wij voldoende gratis parkeergelegenheid op onze eigen, ruime parkeerplaats. Ook voor uw fiets hebben wij buiten voldoende plaats. Tevens is er een kleine fietsenschuur aanwezig.

Hotelkamers

Ons hotel beschikt over de volgende kamertype:

Alle kamers in ons hotel in Vrouwenpolder zijn met liefde en zorg voor u ingericht en zijn voorzien van luxe boxspring-bedden van 90 x 200 cm en een ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Wij beschikken ook over drie hotelkamers met langere bedden (210 cm).

De polderkamers op de begane grond van het hotel hebben een ruime inloopdouche en in de zolderkamers treft u een ruime douchecabine aan. In één van onze ruime zoldersuites is tevens een bad aanwezig.

Iedere hotelkamer beschikt over een flatscreen televisie en WIFI. Onze polderkamers en zoldersuites beschikken tevens over een koelkastje.

Helaas is het niet mogelijk om met kinderen of huisdieren bij ons te overnachten

Fietsverhuur

Het gehele jaar door verhuren wij Gazelle fietsen met acht versnellingen. Tevens beschikken wij over twee elektrische fietsen. Op de fiets kunt u Walcheren in een dag rondfietsen. Fiets naar de boulevard in Vlissingen, winkelstad Middelburg, het gezellige Domburg of het historische Veere. In Zeeland is in de zomer altijd wat te doen. Reserveer uw fiets, vraag ons om de leukste fietsroutes of informeer naar de evenementen in de regio.