Hotelkamer voor Mindervaliden

In ons Hoevehotel bieden wij op de begane grond een luxe hotelkamer van het type polderkamer aan die geheel geschikt is gemaakt voor mindervaliden.

Deze hotelkamer is ruim opgezet en beschikt over hulpmiddelen in de kamer en badkamer. Hierdoor is deze kamer ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De lounge, ontbijtruimte en het terras bij de ontbijtruimte zijn ook rolstoeltoegankelijk. Wij kunnen ook zorgen voor aanpassingen ten aanzien van bed en badkamer zoals een hoog/laagbed, douchestoel en/of postoel. Dit wordt vaak vergoed door uw zorgverzekering.

Deze hotelkamer heeft een eigen terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving of een boek kunt lezen. Helaas is het wel lastig om van de kamer naar het eigen terras te gaan met de rolstoel in verband met een kleine drempel. We verstrekken u hierover graag meer informatie indien gewenst.

De polderkamer heeft ruime boxspringbedden van 90 x 200 cm zodat u kunt genieten van een welverdiende nachtrust. In onze luxe badkamer heeft u de beschikking over een ruime inloopdouche, aangepast toilet en haardroger.

Onze polderkamers beschikken over koffie en thee faciliteiten, een koelkastje, flatscreen televisie en gratis WIFI.

Helaas is het in ons hoevehotel niet mogelijk te overnachten met kinderen en huisdieren

DIRECT RESERVEREN

Ontbijt

Elke ochtend van 08:30 tot 10:30 staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met veel Zeeuwse producten voor u klaar in onze ontbijtruimte. (In de overnachtingsprijs inbegrepen.)
Heeft u voorkeur voor een gluten/lactose vrij of vegan ontbijt? Laat het ons weten!

Onze ontbijtruimte is rolstoeltoegankelijk.

Faciliteiten

Na een ontspannen of actieve dag vakantie in Zeeland kunt u ’s avonds genieten van de sfeer van de oude schuur in onze ontvangstruimte annex lounge of even bijkomen op het buitenterras. Heeft u zin in een drankje? U kunt zelf een drankje nemen uit onze honestybar, u noteert wat u gebruikt en bij vertrek rekent u af.