Een verblijf bij Hotel Hof Christina in Zeeland kan niet zonder een mooie fietstocht. Speciaal voor u hebben wij de mooiste fietstochten over Walcheren en de rest van Zeeland op een rijtje gezet. Huur één van onze (elektrische) fietsen en ga er een dag op uit!

Rondje rond het Veerse meer
58km, 3:30u
Een echte fietsliefhebber mag de fietsroute rond het Veerse meer zeker niet overslaan tijdens een verblijf in Zeeland. Deze route brengt u langs het gehele Veerse meer en staat garant voor veel natuurschoon, rust en weidse blikken. Wanneer u start vanaf Hof Christina komt u eerst langs het stadje Veere, daarna fiets u langs het Veerse meer verder richting Arnemuiden en Kortgene. Vanaf Kortgene fietst u verder richting de goudplaat en de Schotsman. Daarna keert u via de Veerse Dam terug naar Vrouwenpolder. U kunt er voor kiezen om de gehele route te fietsen, maar u kunt de route ook halveren door in Veere op het fietspondje te stappen dat u naar de overkant brengt.
naar de route

Langs de kust van Walcheren
57km, 3:30u
Niets is mooier dan de kustlijn van Walcheren ontdekken per fiets. Met deze route fietst u langs de mooiste plekjes en gebieden en komt daarbij langs tal van hoogtepunten. Kies een mooie dag en trek er heerlijk op uit! Wanneer u start vanaf Hof Christina kunt u het beste de route in tegengestelde richting fietsen. Fiets naar knooppunt 30 en start vanaf daar de route richting knooppunt 27, 16 etc. Onderweg komt u eerst door het prachtige bosgebied de Manteling en door de gezellige badplaats Domburg. Na Domburg komt u bij de zeedijk van Westkapelle. Een heerlijke plaats om even uit te rusten. Vanaf daar fiets u onderlangs de duinen verder richting Zoutelande, Dishoek en Vlissingen. In Vlissingen kunt u een heerlijk kopje koffie drinken in het zonnetje aan de boulevard. Vanaf Vlissingen fietst u via het jaagpad naar Middelburg en Veere. Vanaf daar fietst u terug naar Hof Christina.
naar de route

Molenroute
49km, 2:50u
Deze molenroute brengt u langs de verschillende molens die onze regio rijk is. De meeste molens zijn al meer dan 100 jaar oud. Wanneer u deze route volgt ontdekt u niet alleen molens maar ook alle gezellige en knusse dorpen die op het eiland Walcheren te vinden zijn. Via binnenwegen, schelpenpaadjes en mooie fietspaden langs de kust ontdekt u zo het binnenland van Walcheren. U kunt de route starten in Serooskerke bij knooppunt 24. Vanaf daar kunt u de route volgen langs de verschillende dorpen. Onderweg heeft u weidse vergezichten op zowel land als zee. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om lekker te lunchen zoals dijkpaviljoen de Westkaap in Westkapelle, eetcafé Royal en restaurant Ziezo in Zoutelande.
naar de route

Fietsen over de Oosterschelde kering

Net ver bij ons vandaan liggen de wereldberoemde deltawerken. Een prachtig bouwwerk om over heen te fietsen. Vanaf hier kunt u via de Veerse Dam richting Neeltje Jans fietsen. Vanaf Neeltje Jans kunt u over de verschillende bruggen van de Delta werken richting Burgh-Haamstede fietsen. In Burg Haamstede kunt u een pauze nemen op één van de gezellige terrasjes. U kunt dezelfde route terug via Veerse Dam nemen. Vindt u dezelfde weg terug fietsen iets te eentonig? Dan kunt u ook bij Kamperland de fietsvoetveer terug nemen richting Veere. Vanuit Veere kunt u terug fietsen naar Vrouwenpolder.

Rondje langs Veere
24km, 1:30u
Wilt u een mooie, maar iets kortere fietstocht maken? Kies dan voor deze route die u door de polders en lieftallige dorpjes van ons eiland brengt. Deze route brengt u eerst via de Polredijk naar het authentieke stadje Veere. Dit is een heerlijke plek om even rond te kijken en een kopje koffie te drinken. Na een bezoekje aan Veere fietst u verder langs het kanaal door Walcheren richting Schellach en de polders van Gapinge. Hierdoor fietst u naar het dorpje Serooskerke waarna u de route kunt  volgen terug naar Hof Christina. Geniet onderweg van de rust en de prachtige natuur die Zeeland  u te bieden heeft!  Vergeet ook vooral niet om onderweg een bezoekje te brengen aan kaasboerderij Schellach, voor de lekkerste Zeeuwse kaas, en de Boerderijwinkel van den Bosse voor heerlijk fruit en groente.
naar de route