Online reserveren

Online reserveren

Kalender beschikbaarheid
xKL-2724hofchristinahoeve-web.jpg
4Zg-2741hofchristinahoeve-web.jpg
gqt-2764hofchristinahoeve-web.jpg

Bijzonder hotel in een historische boerderij


Het hotel in Zeeland waar u hartelijk wordt ontvangen voor één of meerdere nachten onthaasten. Het dorp Vrouwenpolder ligt op nog geen 500 meter van ons hoevehotel en heeft meerdere winkels en restaurants. Het brede Noordzeestrand van Walcheren is gelegen op 2 km van het hotel, prima om op de fiets te doen.

De oorspronkelijke karakteristieke boerenschuur, waarin zich nu 12 hotelkamers bevinden, dateert uit 1858. Tijdens de verbouwing bleven vele authentieke elementen bewaard en het resultaat is een moderne maar huiselijke sfeer. Tijdens de restauratie is er veel aandacht besteed aan het comfort en de sfeer van de hotelkamers.

Voor uw auto hebben wij voldoende gratis parkeergelegenheid op onze ruime eigen parkeerplaats. Ook voor uw fiets hebben wij plekken gereserveerd (niet overdekt). Als de zon lekker schijnt kunt u uitrusten en van een drankje genieten op het buitenterras van het hotel.

Hotelkamers


Ons hotel beschikt over de volgende kamertypen:

  • 6 hotelkamers op de begane grond: polderkamers
  • 1 polderkamer is een volledig aangepaste hotelkamer voor mindervaliden
  • 4 hotelkamers op de eerste verdieping: zolderkamers
  • 2 hotelsuites op de eerste verdieping: zoldersuite

Alle kamers in ons hotel in Vrouwenpolder zijn dan ook met liefde en zorg voor u ingericht en zijn voorzien van luxe boxspring-bedden van 90 x 200 cm en een ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Wij beschikken ook over 3 hotelkamers met langere bedden (210 cm).

De polderkamers op de begane grond van het hotel hebben een ruime inloopdouche en in de zolderkamers treft u een ruime douchecabine aan. In één van onze ruime zoldersuites is tevens een bad aanwezig.

Iedere hotelkamer beschikt over een flatscreen televisie, telefoon en draadloos internet (WIFI). Onze polderkamers en zoldersuites beschikken tevens over een koelkastje.

Helaas is het niet mogelijk om met kinderen of huisdieren bij ons te overnachten

 

Fietsverhuur


Het gehele jaar door verhuren wij degelijke heren- en damesfietsen met versnellingen. Op de fiets is Walcheren in 1 dag rond te fietsen. Fiets naar de boulevard in Vlissingen, winkelstad Middelburg of het historische Veere of Domburg. In Zeeland is in de zomer altijd wat te doen. Vraag ons om de leukste fietsroutes of informeer naar de evenementen in de regio.