Online reserveren

Online reserveren

Kalender beschikbaarheid
kiP-ben_biondina_.jpg
ZNy-ben_biondina_2.jpg
AVL-ben_biondina_3.jpg
s2s-ben_biondina_4.jpg
iWZ-ben_biondina_5.jpg
sMd-ben_biondina_7.jpg
q9U-jan_kooren.jpg
7nC-mark_neelemans_2.jpg
5mo-mark_neelemans_3.jpg
2is-mark_neelemans.jpg
uVt-provincie_zeeland.jpg
B4z-reno_maenhout_2.jpg
6S1-reno_maenhout_3.jpg
n2G-reno_maenhout_4.jpg
VKM-reno_maenhout.jpg
uuL-ron_ploeg.jpg
nxj-ton_stanowicki.jpg
voor_slideshow_1.jpg
rAW-xander_koppelmans_2.jpg
nES-xander_koppelmans_3.jpg
yF4-xander_koppelmans.jpg

Ons hotel is een prima basis voor het maken van leuke uitstapjes in Zeeland naar bijvoorbeeld:

 

Deltapark Neeltje Jans – Vrouwenpolder
Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties beleven en alles van de Deltawerken zien! 

Terra Maris – Oostkapelle
Terra Maris, letterlijk land van de zee, is het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Een afwisselende en levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde natuur zien.  

Zeeuws Museum – Middelburg
Het museum beheert de grootste verzameling Zeeuws erfgoed ter wereld. Het museum biedt eigenzinnige tours aan over de topstukken. 

Dagje Wellness – Goes of Domburg

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden maken dit een bijzondere plek. http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/wellness-goes/

In SPA Domburg ontdekt u de weldadige kracht van Zeeland. Duizenden mosselschelpen, zandpatronen aan je voeten, oesters in bad en een ‘echte’ Noordzeestorm; op een unieke manier vindt u hier het Zeeuwse DNA terug.  https://www.spadomburg.nl/nl/faciliteiten.htm

Stadhuis – Middelburg
Het stadhuis van Middelburg is één van de mooiste gebouwen van Nederland. De eerste steen van dit laat-gotische gebouw werd gelegd in 1452. U kunt dit bijzondere monument van binnen bezichtigen tijdens een rondleiding met een gids. 

Polderhuis – Westkapelle
Hier wordt in een vaste presentatie de geschiedenis van het dijkdorp en haar bewoners getoond. Grote foto's, voorwerpen, meeslepende verhalen en interactieve media vertellen de historie van dit bijzondere dorp tussen dijk en toren.  

Zeeuws Maritiem MuZEEum – Vlissingen
In het prachtige muZEEum kunt u kennis maken met de grootste maritieme geschiedenis van Zeeland. In het schitterend gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 maakt de bezoeker op verrassende en levendige wijze kennis met de grootste Zeeuwse maritieme geschiedenis, opgevoerd in vier thema's: Water, Werk, Glorie en Avontuur. Voor kinderen is het muZEEum leuk en spannend. Ze kunnen hun gang gaan met diverse informatieve spelletjes.  

Het Arsenaal – Vlissingen
Beleef hier de ondergang van een schip mee, raak de dieren uit de onderwaterwereld aan en kijk uit van een hoogte van 65 meter over Vlissingen. Tevens is er een grot voor spannende piraten-belevenissen. (kortingskaarten verkrijgbaar bij de receptie).  

Reptielenzoo Iguana – Vlissingen
Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over 3 grote gebouwen, ruim 500 levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien. De grootte van de dieren loopt uiteen van het 3 cm grote schorpioentje tot de meer dan 5 meter grote python. Een bezoek aan Iguana is zeker de moeite waard. 

Monumentaal stadje Veere
Veere is een klein havenplaatsje aan het Veerse meer. Dit stadje dat als één van de eersten stadsrechten kreeg is een bezoek zeker waard. Vaak zijn ook op bijzondere (feest)dagen de winkels geopend. Een fietsroute naar Veere is bij de receptie te verkrijgen evenals de fietsen. 

Wijngaard De Duivengaerde – Wissenkerke
Zeeland heeft diverse echte wijngaarden. In Wissenkerke vindt u 'De Druivengaerde'. Hier kunt u door de wijngaard lopen, waar borden met uitleg over de druivenrassen te vinden zijn. Ook kunt u rode en witte wijn proeven of een rondleiding volgen.