Online reserveren

Online reserveren

Kalender beschikbaarheid
HZg-hotel_vrouwenpolder_omgeving_01.jpg
wXi-hotel_vrouwenpolder_omgeving_02.jpg
eZ6-hotel_vrouwenpolder_omgeving_03.jpg

Omgeving

Wij helpen u graag bij het vinden van het gezelligste restaurantje, dat leuke winkeltje of de mooiste wandel- en/of fietsroute in Zeeland. Voorafgaande aan uw verblijf geven wij u hieronder al enige informatie betreffende de omgeving van Vrouwenpolder.

Lekker uit eten kan in de buurt; te voet, per fiets en natuurlijk ook met de auto bent u zo in Vrouwenpolder. Een verscheidenheid aan eetgelegenheden treft u hier. Op www.vrouwenpolder.nu vindt u alle informatie over ons dorp en de mogelijkheden. 

 

Ons hotel is een prima basis voor het maken van leuke uitstapjes in Zeeland naar bijvoorbeeld:

Deltapark Neeltje Jans – Vrouwenpolder
Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties beleven en alles van de Deltawerken zien! 

Terra Maris – Oostkapelle
Terra Maris, letterlijk land van de zee, is het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Een afwisselende en levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde natuur zien.  

Zeeuws Museum – Middelburg
Het museum beheert de grootste verzameling Zeeuws erfgoed ter wereld. Het museum biedt eigenzinnige tours aan over de topstukken. 

Dagje Wellness in Goes

http://wellnesscentrumnederland.nl/bedrijf/wellness-goes/

Stadhuis Middelburg
Het stadhuis van Middelburg is één van de mooiste gebouwen van Nederland. De eerste steen van dit laat-gotische gebouw werd gelegd in 1452. U kunt dit bijzondere monument van binnen bezichtigen tijdens een rondleiding met een gids. 

Zeeuws Planetarium – Kamperland

Een innovatief planetarium in een 3-dimensionale omgeving. In uw luxe vliegtuigstoel, omgeven door beeld en geluid, waant u zich in een andere wereld. Het planetarium biedt shows voor jong en oud.   

Polderhuis – Westkapelle
Hier wordt in een vaste presentatie de geschiedenis van het dijkdorp en haar bewoners getoond. Grote foto's, voorwerpen, meeslepende verhalen en interactieve media vertellen de historie van dit bijzondere dorp tussen dijk en toren.  

Zeeuws Maritiem MuZEEum – Vlissingen
In het prachtige muZEEum kunt u kennis maken met de grootste maritieme geschiedenis van Zeeland. In het schitterend gerestaureerde Lampsinshuis uit 1641 maakt de bezoeker op verrassende en levendige wijze kennis met de grootste Zeeuwse maritieme geschiedenis, opgevoerd in vier thema's: Water, Werk, Glorie en Avontuur. Voor kinderen is het muZEEum leuk en spannend. Ze kunnen hun gang gaan met diverse informatieve spelletjes.  

Het Arsenaal – Vlissingen
Beleef hier de ondergang van een schip mee, raak de dieren uit de onderwaterwereld aan en kijk uit van een hoogte van 65 meter over Vlissingen. Tevens is er een grot voor spannende piraten-belevenissen. (kortingskaarten verkrijgbaar bij de receptie).  

Reptielenzoo Iguana – Vlissingen
Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over 3 grote gebouwen, ruim 500 levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien. De grootte van de dieren loopt uiteen van het 3 cm grote schorpioentje tot de meer dan 5 meter grote python. Een bezoek aan Iguana is zeker de moeite waard. 

Monumentaal stadje Veere
Veere is een klein havenplaatsje aan het Veerse meer. Dit stadje dat als één van de eersten stadsrechten kreeg is een bezoek zeker waard. Vaak zijn ook op bijzondere (feest)dagen de winkels geopend. Een fietsroute naar Veere is bij de receptie te verkrijgen evenals de fietsen. 

Wijngaard De Duivengaerde – Wissenkerke
Zeeland heeft diverse echte wijngaarden. In Wissenkerke vindt u 'De Druivengaerde'. Hier kunt u door de wijngaard lopen, waar borden met uitleg over de druivenrassen te vinden zijn. Ook kunt u rode en witte wijn proeven of een rondleiding volgen.