Online reserveren

Online reserveren

Kalender beschikbaarheid
7258christina_hoeve-web.jpg
7263christina_hoeve-web.jpg
7267christina_hoeve-web.jpg
2741hofchristinahoeve-web.jpg

Hotelkamer type Polderkamer


In onze Zeeuwse boerderij op het platteland van Walcheren bieden wij op de begane grond 6 Luxe hotelkamers van het type polderkamer aan. Deze hotelkamers hebben een eigen terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving of een boek kunt lezen.

De polderkamer heeft heerlijk ruime boxspringbedden van 90 x 200 cm zodat u kunt genieten van een welverdiende nachtrust.  In 2 van onze polderkamers hebben wij bedden van 90 x 210 cm.

In onze luxe badkamer heeft u de beschikking over een ruime inloopdouche, wastafel, toiletkast, toilet en haardroger.

Onze polderkamers beschikken over koffie en thee faciliteiten, een koelkastje, flatscreen televisie en gratis draadloos internet (WIFI).


Ontbijt


Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met veel Zeeuwse producten voor u klaar in de voormalige stal van deze tot hotel verbouwde boerderij (in de overnachtingsprijs inbegrepen)


Faciliteiten


's Avonds kunt u genieten van de sfeer van de oude schuur in onze ontvangstruimte annex lounge, even bijkomen op het buitenterras en kunt u een drankje nemen uit onze honestybar.

 

Hotelkamer aangepast voor mindervaliden


1 van onze polderkamers hebben wij volledig aangepast voor mindervaliden. Deze hotelkamer is ruim van opzet, heeft hulpmiddelen in de hotelkamer en badkamer en is daardoor geschikt voor rolstoelgebruikers. De lounge, ontbijtruimte en het terras is ook rolstoelgeschikt.


U boekt al een hotelovernachting in een polderkamer voor €  85,00 euro
(per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen)

Klik hier om uw overnachting direct online te boeken.

Polderkamer direct reserveren

Online reserveren

Bekijk ook onze andere kamers

7220christina_hoeve-web.jpg

Type zolderkamer

gge-2770hofchristinahoeve-web.jpg

Type Zoldersuite