Online reserveren

Online reserveren

Kalender beschikbaarheid
7250christina_hoeve-web.jpg
7251christina_hoeve-web.jpg
nIc-7247christina_hoeve-web.jpg
7259christina_hoeve-web.jpg

Hotelkamer voor Mindervaliden


In onze gerestaureerde boerderij op het platteland van Walcheren bieden wij op de begane grond een luxe hotelkamers van het type polderkamer aan die geheel geschikt is gemaakt voor mindervaliden.

Deze hotelkamer is ruim van opzet, heeft hulpmiddelen in de kamer en badkamer en is daardoor geschikt voor rolstoelgebruikers. De lounge, ontbijtruimte en het terras bij de ontbijtruimte is ook rolstoelgeschikt.

Wij kunnen ook zorgen voor aanpassingen ten aanzien van bed en badkamer zoals een hoog/laagbed, douchestoel en/of postoel. Dit wordt vaak vergoed door uw zorgverzekering. 

Deze hotelkamer heeft een eigen terras met tuinmeubilair waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving of een boek kunt lezen.Helaas is het wel lastig om van de kamer naar het eigen terras te gaan met de rolstoel in verband met een kleine drempel. We verstrekken u hierover graag meer informatie indien gewenst.

De polderkamer heeft ruime boxspringbedden van 90 x 200 cm zodat u kunt genieten van een welverdiende nachtrust.  In onze luxe badkamer heeft u de beschikking over een ruime inloopdouche, aangepast toilet en haardroger.

Onze polderkamers beschikken over koffie en thee faciliteiten, een koelkastje, flatscreen televisie en gratis draadloos internet (WIFI).

 

Ontbijt

 


Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met veel Zeeuwse producten voor u klaar in de voormalige stal van deze tot hotel verbouwde boerderij. Ook de ontbijtzaal is rolstoelgeschikt.


Faciliteiten


's Avonds kunt u genieten van de sfeer van de oude schuur in onze ontvangstruimte annex lounge, even bijkomen op het buitenterras en kunt u een drankje nemen uit onze honestybar.

 

U boekt al een hotelovernachting in een polderkamer vanaf €  85,00 euro

(per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen)

Klik hier om uw overnachting direct online te boeken.

Polderkamer direct reserveren

Online reserveren